Wysłany: 2009-12-18, 12:58 Cenzura na lasachpolskich!!!!
Widać na dobre weszliśmy w kampanię wyborczą :) Na stronie forum www.lasypolskie.pl zmieniają i usuwają posty bez wiedzy i zgody właściciela. Takie praktyki są niedopuszczalne i świadczą o braku elementarnej kultury zresztą nie pierwszy raz na tej stronie. Co oburzało wielokrotnie zwykłych forumowiczów.http://www.forum.lasypols...pic.php?t=15353
Usunięto poniższy post, który był odpowiedzią na post moderatora.
"Twój Post napisany przez Ciebie na: "Lasy i leśnictwo ", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Temat: "Mieszkania zakładowe w Lasach Państwowych ."
drwalnik napisał/a:
... ja bym tak grzecznie prosił, byś pisał konkrety a nie lansował swoją stronę na forum ... dziękuję ...
nie lansuje zadnej strony. Napisałem konkret o podpisaniu rozprzadzenia i podałem żródło. Tak samo lansowana jest strona lasypolskie, jak KSPL na której też są odnośniki do tej strony. Widzę prywatną awersje do strony związkowej i nadużwanie władzy moderatora zresztą nie pierwszy raz! Przykro ze prywatne poglądy mają wpływ na zamieszczenie tresci wiadomosci. Przypominam ze to KSPL NSZZ "Solidarność" był za wejsciem tego rozporzadzenia. Zresztą nie muszę rozpowszechniać strony,która ma kilka tysięcy wejść dziennie.
Pozdrawiam"
Wysłany: 2009-12-18, 21:45 Wiemy i będziemy pamiętać !
Tak wiemy, że to leśna solidarność przeprowadziła na siłę rozporządzenie w sprawie mieszkań, tak samo jak optymalizację. I będziemy o tym pamiętać stojąc w kolejce w pośredniaku. Syriusz pewnie razem z Tobą, bo Twoi mocodawcy będą hulać w radzie nadzorczej. Zapamiętaj ta datę 16.12.2009 r. początek prywatyzacji Lasów Państwowych. Dalej pójdzie im już łatwiej.
Nie chcieli radosnej nowiny na lasachpolskich.pl? Czyli masz dowód na to, że podziały historyczne nie są historyczne. Z tym radosnym dogmatem moźna było przystąpić do bratobójczej walki zapominając o wizerunku zz. Wrocławskie blamaże, szczecinecka rekonkwista czy pacyfikacja toruńska - bardziej zaprzątały uwagę niż postrzeganie związkowców jak esesmanów. Dzięki takiej poltyce wszelkie zmiany w LP jej pracownicy wciąż będą postrzegać jako kolejny etap personalnych przepychanek, choćby jako preludium do wyborów władz zz, więc nawet desant lubelsko-krośnieński niewiele tu wskura.
emde
Haczyk na łobuzów: 1111111
Wysłany: 2010-05-30, 12:13
Tak apropos cenzury to dlaczego usuwacie wszystkie niewygodne Wam komentarze do artykułów Moim zdaniem to też świadczy o braku kultury Jeśli się mylę to proszę o wyjaśnienie tej sytuacji
usunąłem chamskie komentarze..pełne nienawiści i wulgarnych słów i dalej bedę to robił..ta strona ma pewien poziom i dopóki bedę administratorem nie dopuszczę do tego zeby stała sie rynsztokiem. Jak macie ochote pisać takim jezykiem to zapraszam na inne strony typu prawylas, lasypolskie..itp
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum